10 Instagramvenlige perler på Zakynthos

Zakynthos er kendt for sine spektakulære blå huler, der er skabt af kalksten og krystalklart vand. Disse naturlige formationer er et sandt paradis for fotografer og Instagram-elskere. Langs øens nordkyst finder man også imponerende hvide klipper, der danner en smuk kontrast til det azurblå hav. Uanset om du søger den perfekte baggrund til et selfie eller blot ønsker at nyde naturens skønhed, er disse steder et must-see på din tur til Zakynthos.

Nyd udsigten fra Shipwreck Beach

Shipwreck Beach er et af Zakynthos’ mest ikoniske steder. Den smukke bugt med de hvide klipper og det skibsvrag på stranden er et populært motiv blandt Instagrambrugere. Besøgende kan nyde den fantastiske udsigt fra oven, hvor man kan se hele den dramatiske scene udfolde sig. Turen op til udsigten er også en oplevelse i sig selv. Opdag Zakynthos’ mest Instagram-venlige steder og lad dig inspirere til dit næste besøg på den græske ø.

Oplev den farverige landsby Keri

Keri er en charmerende landsby, der ligger i bjergene på den sydlige del af Zakynthos. Landsbyen er kendt for sine farverige huse med blomstrende haver og smukke kirker. Besøg den lokale taverne og nyd den autentiske græske atmosfære, mens du nyder udsigten over det omkringliggende landskab. Hvis du er på udkig efter flere skjulte perler, kan du opdage de skjulte perler på Kreta.

Gå på opdagelse i Marathonisi-bugten

Marathonisi-bugten, også kendt som “Skildpaddeøen”, er et sandt paradis for naturelskere. Her kan du tage på en bådfærd og opleve den smukke, turkisblå lagune på tæt hold. Kig efter de fredelige havskildpadder, der svømmer rundt i vandet, og nyd den fantastiske udsigt over de stejle klipper, der omkranser bugten. Området er et fredet naturreservat, så du kan forvente at opleve en autentisk og uberørt natur. Grib chancen for at tage nogle af de smukkeste billeder til din Instagram-profil.

Besøg den smukke Xigia-strand

Xigia-stranden på Zakynthos er et sandt paradis for enhver instagrammer. Den hvide sandstrand omgivet af de imponerende klippeformationer og det krystalklare, turkise vand er et sandt fotogenisk syn. Besøg stranden og tag billeder af de naturlige svovlholdige kilder, der bobler op fra bunden og farver vandet i en unik gylden nuance. Lad dig forføre af den fredelige stemning og nyd den fantastiske udsigt over havet og øen.

Oplev den charmerende hovedstad Zakynthos by

Zakynthos by er den charmerende hovedstad på øen Zakynthos. Den byder på en smuk venetiansk arkitektur, der pryder de snoede gader og smalle stræder. Besøg den hyggelige bymidte, hvor du finder et væld af små caféer, restauranter og butikker. Slå dig ned på et af de lokale caféer og nyd en kop græsk kaffe, mens du beundrer udsigten over den naturskønne havn. Gå en tur langs havnefronten og oplev den livlige stemning, som kendetegner denne smukke by.

Gå på opdagelse i Kampi-dalen

Kampi-dalen er et sandt paradis for naturelskere. De smukke, grønne bakker og den krystalklare sø skaber en idyllisk ramme, der indbyder til afslappende vandreture. Langs stierne kan du opleve den rige flora og fauna, som giver dalen sit helt særlige præg. Lad dig forføre af den fredelige stemning og nyd udsigten over det maleriske landskab. Tag dig god tid til at udforske dalens små krinkelkroge og lad dig inspirere af den skønhed, der omgiver dig.

Besøg Navagio-stranden, også kendt som Skibsvrag-stranden

Navagio-stranden, også kendt som Skibsvrag-stranden, er et af de mest ikoniske og fotograferede steder på øen Zakynthos. Den smukke, hvide sandstrand omkranses af høje, hvide klipper og er hjemsted for et legendarisk skibsvrag, som danner et smukt og dramatisk sceneri. Besøgende kan nyde den fantastiske udsigt over stranden og det omkringliggende landskab, som er et populært motiv for fotografer og Instagrammere. Stranden kan kun nås via båd, hvilket tilføjer en ekstra dimension af eventyr til oplevelsen.

Nyd solnedgangen ved Keri-fyrtårnet

Keri-fyrtårnet er et ikonisk vartegn på Zakynthos, der ligger på den sydvestlige del af øen. Fyrtårnet er omgivet af smukke klipper og byder på en betagende udsigt over havet. Det er et populært sted at nyde solnedgangen, hvor himlen antager de smukkeste nuancer af orange, rød og lilla. Sæt dig på en af klipperne, nyd den rolige stemning og lad dig forføre af naturens skønhed. Fyrtårnet er et perfekt sted at få nogle fantastiske billeder til din Instagram-profil.

Oplev den smukke Gerakas-strand

Gerakas-stranden er en af de mest fotograferede og instagramvenlige steder på Zakynthos. Den smukke, hvide sandstrand omkranses af imponerende klipper og byder på krystalklart turkist vand. Området er udpeget som et naturreservat, hvilket giver en unik mulighed for at opleve den uspolerede natur og rige dyreliv. Strandbesøget kan kombineres med en vandring gennem de omkringliggende olivenlunde, hvor du kan nyde den rolige stemning og den fantastiske udsigt over havet.